Ljepota življenja

Zvijezda Basic Instincta Sharon Stone drži nogu preko noge, i pokazuje da je i dalje u stanju da joj  zaviruju ispod, i u 63. godini.

Američka glumica, poznata po blistavom nastupu dok je ukrštala igle u erotskom trileru 1992. godine, sada je pozirala na plaži, u narančastoj haljini, za magazin L’Officiel.

Sharon se, takođe, pokazala i u plavoj haljini na balkonu.

Upravo je objavila svoje memoare “The Beauty Of Living Twice”, “Ljepota življenja dva puta”, otkrivajući kako joj je njen agent rekao da nije bila dovoljno seksi da bi mogla dobijati velike uloge.

Napisala je: “Nisam bila “sposobna”, kako su u to vrijeme voljeli reći u Hollywoodu.”

Takođe je detaljno opisala kako je preživjela stravičnu automobilsku nesreću i moždani udar koji joj je promijenio život 2001. godine, kada su doktori rekli njenoj porodici da ima samo jedan posto šanse da preživi.

Šest sedmica kasnije, ubačena je u Basic Instinct, gdje je scena, u kojoj je prebacivala nogu preko noge, da bi se otkrilo da stvarno ne nosi donje rublje, privukla pažnju cijelog svijeta.

Nastavila je blistavu karijeru u Hollywoodu, osvojivši više nagrada, uključujući Zlatni globus za nastup s Robertom De Nirom u gangsterskom filmu Martina Scorsesea iz 1995. godine.

Njen stav da ima „najveće muda u Hollywoodu“, donio joj je reputaciju i tvrdi da je prva žena koja je „platila da bi je smatarli uglednom“.

(thesun)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)