Kupimo vrijeme za Jasmina: Hitno potreban novac za život bolesnog dječaka!

Jasmin Jovanović iz Mostara, hrabri bolesni dječak, koji se se čitav premladi život bori s više bolesti trenutno se nalazi u Turskoj na terapijama pred operaciju. Ima šansu da ozdravi, ali je za liječenje hitno potreban novac.

Kao bebi mu je dijagnosticirana Epilepsia G40, Hipotireoza, Cito Mega Virusna infekcija, Distoni sindrom, Encefalopatia, te spada u grupu neurorizične djece.

Zahvaljujući donacijama dobrih ljudi, Jasmin je uspio otići u Tursku na početak liječenja, a prava borba tek predstoji. Doktori iz Turske su potvrdili da se Jasminu mora uraditi operacija. Ali, prije operacije mali Jasmin mora kontinuirano ići na vježbe najmanje tri mjeseca da bi muskulatura ojačala i da bi mogao podnijeti operaciju. 

Za Jasmina bi sada bilo najopasnije stati. Doktori su, takođe, potvrdili da postoji velik rizik razvijanja karcinoma ako se ništa ne uradi. 

Hitno potreban novac – svaka minuta važna – borba dan za dan!

U toku je kupovanje vremena kako bi beba Jasmin ostala na liječenju. Jasminovim roditeljima hitno je potreban novac kako bi mali Jasmin mogao ostati na terapijama pred operaciju u Turskoj. Novca u ovom trenutku nema, u Turskoj su i bore se dan za dan za život njihovog sina Jasmina Jovanovića. 

Sredstva koja su potrebna za vježbe, operaciju i boravak u Turskoj iznose 27.000 do 30.000 eura. 

Pomozite skupiti novac za Jasminovo liječenje uplatom na broj računa (unutar BiH):

NOVA BANKA: 5550000049699811

Za uplate iz inostranstva otvoren je multivalutni račun (detalji na fotografiji). 

Više informacija možete dobiti na Facebook grupi: https://www.facebook.com/groups/236210001157277/                 

Jasminovog oca Azera možete kontaktirati na broj: 061 197 072