Majstor mini motiva

U studijima tattoo umjetnika Jonathana “JonBoy” Valene u New Yorku i Los Angelesu, najveće zvijezde već su se lijepile za jastuk kauča za tetovaže. Hailey Baldwin (24), Kylie (23) i Kendall (25) Jenner, Bella Hadid (24), Sofia Richie (22), Kaia Gerber (19) – sve trenutno vrlo popularne manekenke i djevojke mogu od Valene dobiti jedan mali dodir tinte ispod kože, ali stvarno samo dodir!

Jer, samo one koje žele biti ubodene, što je moguće finije i nježnije, dolaze kod  JonBoya. Poznat je među holivudskim ljepoticama po mini tetovažama, takođe i na najskrivenijm mjestima.

Na Instagramu, umjetnik daje uvid u ukrašene dijelove tijela zvijezda – ali ovaj prizor, skoro da nam je mogao biti potpuno uskraćen, naime Valena je zapravo želio  biti sveštenik za mlade, ali je crkva, za koju je radio, demonisala je njegovu umjetnost tetovaža.

Napustio je taj posao, u duhu ostao vjeran Bogu, i za Celebrity postao tattoo artist par excellence u posljednjih 18 godina. Svoj veliki proboj u svijet lijepih i bogatih duguje svojoj dobroj prijateljici Hailey Bieber. Manekenka i JonBoy poznaju se iz megacrkve “Hillsong”, poznatije kao hipsterska crkva. Uradio joj je prvu mini tetovažu, a Hailey je bila toliko uzbuđena da je sljedeći put sa sobom povela svoje prijateljice Kendall Jenner i Bellu Hadid. Ostalo je istorija.

U galeriji pažljivo pogledajte –  možete vidjeti slatke tajne tetovaže zvijezda!

(express)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)