Modna revija na toaletu

Nema revija na modnoj pisti? Nema problema! Posebna odjeća zahtijeva i posebna mjesta.

A da pjevačicu Katy Perry (36) voli što je bizarno, njeni obožavaoci znaju još iz njenog spota za “Fireworks”,  “Vatromet”, u kome se vatromet iznenada ispaljuje iz Katynih grudi.

U nedavnoj epizodi američkog showa “American Idol”, u kome Katy sjedi u žiriju, zabavna muzičarka se odlučila za seksi haljinu Alexandera McQueena. Ali, umjesto na sceni, ili na crvenom tepihu, ona je kožnu odjeću svojim sljedbenicima predstavila na mirnijem mjestu. I to doslovno!

Novopečena mama, u kratkoj kožnoj haljini, i teškim lančićima oko vrata, blista sa ivice toaleta. Uprkos visokim sandalama Giuseppea Zanottija, Katy je insistirala da se popne na wc školjku …

Ali, molim vas, nemojte nasjedati na ovo, moglo bi vas skupo koštati.

“Znate, ja volim modernu mamu iz kupatila”, napisala je  pjevačica na svojoj objavi na Instagramu. “Kupatilo “American Idola” pretvorila sam u svoju modnu pistu.”

Prizor koji jedva da je uzbudio njene obožavaoce. Jedan fan je napisao: “I u kupatilu izgledate dobro”, a drugi je komentarisao: “Vi ste kraljevski nivo” i opisuje pop zvijezdu kao “boginju”.

Tek u avgustu, pjevačica i Orlando Bloom (44) postali su roditelji malene Daisy Dove. Djevojčica im je glavni prioritet, a neke druge stvari se zaboravljaju. Na primjer: brijanje nogu. To je Katy otkrila u drugoj epizodi “Američkog idola”.

Zašto je muzičarka to javno rekla? Kada je jedna kandidatkinja pjevala u showu, Katy se naježila po nogama. A to je pokazala i publici.

(dailymail)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)