Nove slike, novo mišljenje

Gabby Allen (28) iz reality showa Love Island podiže temperaturu u lepršavom crnom bikiniju, uživajući u suncem natopljenim Maldivima.

Pozirajući za snimke na prozirnom brodu, još jednom je pokazala svoje nevjerovatnu figuru izvajanu u teretani, vitke noge i nevjerovatne trbušnjake..

Međutim, na drugom snimku koji je postavila na Instagram izgledala je zabrinuto i u potpisu je priznala da “sportovi na vodi nisu za mene”. Stoga je uživala u sunčanju, dopunjavajući njen ten, uz kristalno čistu tropsku vodu, u pozadini. 

Plavokosa bomba je ostavila malo prostora mašti dok se opuštala na suncu i izgledala kao da nema ni jednu brigu na svijetu.

To sve se događalo nakon što je Gabby priznala da je bila nervozna objavljujući nedavne fotografije na kojima je u prekrasnoj bijeloj haljini, jer se brinula da će ljudi reći “opake stvari” o njoj kako izgleda “hench”.

Podijelivši seriju fotografija na kojima se nalazi u ogrtaču tokom svog bijega na Maldivima, rijaliti zvijezda se otvorila i rekla kako se osjeća nesigurno.

Sve u svoje vrijeme. Nove slike su vjerovatno promijenile mišljenja.

(dailymail)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)