David i njegovi tatoo boys

Predstavljamo: Najcool genski fond u sportskom svijetu. Fudbalska ikona David Beckham i njegova tri sina. Ova porodica ima ogromne ubode. Ali. i mišiće, u isto vrijeme.

Svi njihovi obožavaoci na Instagramu uživali su u ovoj fotografiji u toplesu: Otac David (45) i njegovi sinovi: Brooklyn (22), Romeo (18) i Cruz (16).

Momci su se pokrili samo peškirom, a David uz to, sa kapom na glavi i sunčanim naočalama na nosu. Predivan kolaž – bez dvije žene porodice, mame Viktorije (47) i sestre Harper Seven (9).

Ko je postavio fotografiju snimljenu na porodičnom odmoru na ostrvima Turks i Caicos?

Nicola Peltz (26), zaručnica Brooklyna Beckhama. Čini se da ni njoj ne nedostaje puno od ovog genskog fonda.

A Davidovi dječaci nisu okusili samo znoj, kada je u pitanju tatin sportski trening. Kao i glava porodice, dvojica od njih trojice se tetoviraju.

Brooklyn, najstariji, tetoviranje je odavno otkrio kao hobi, a kožu sve više krasi malim i velikim motivima. Brat Romeo ga slijedi tek nekoliko mjeseci. Kada je napunio 18 godina u septembru 2020. godine, konačno mu je dozvoljeno da ode u studio za tetoviranje.

U Engleskoj se tetovaže mogu preduzeti tek sa 18 godina, a prije toga je zabranjeno – čak i uz dozvolu roditelja. On pokazuju samo tetovažu nadlaktice, a krasi ga još uvijek “golo” tijelo. Inače, Romeove prve dvije tetovaže bili su orao na potkoljenici, koga je predstavio tokom fotografisanja početkom ove godine, i jedan mali motiv na rebru.

Predvodnik je naravno njihov otac, profesionalni sportista David, koji ima više od 60 tetovaža. Prvi motiv je dobio 1999. godine nakon rođenja Brooklyna, i od tada to čini redovno.

A sinovi ga pomno oponašaju…

(dailymail)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)