Kroko kombi do kandži

Ne brinite, ona se samo želi igrati …

Model ikona Winnie Harlow (26) uvukla se od glave do pete u kombinaciju krokodila. Top i pantalone su toliko su uski da se model doslovno stapa s odjećom. Njenih 8,5 miliona pratilaca na instagramu smatraju ovo pravom bombom!

Izgled krokodila proteže se čak i na njene nokte. Na drugoj fotografiji, pokazuje svoje duge kandže s uzorkom gmazova – i to prilično oštre!

Aktivisti za prava životinja ne moraju se brinuti: krokodilska odjeća modela nije napravljena od prave krokodilske kože, već od tkanine. Dizajnirala ju je Britanka Vivienne Westwood, koja je nedavno proslavila 80. rođendan. Ona je, inače, poznata po svojim neobičnim kreacijama.

Winnie je 2018. godine modnom pistom hodala za Victoria’s Secret. U decembru je ova ljepotica, porijeklom Jamajka – Kanada, objavila obožavaocima da se do tada udebljala oko deset kilograma. Međutim, ona nije od onih influencera koji se pri tom osjećaju ugodno.

Čak i ako se Winnie sada želi riješiti nekoliko suvišnih kilograma – barem jednog od njih sigurno nije briga: manekenka je u vezi s profesionalnim košarkašem Kyleom Kuzmom (25) od maja prošle godine. U januaru 2020. godine, viđen je s glumicom Vanessom Hudgens (32). Ali, očito je da mu je Winnie napokon zavrtila glavom.

Ili, možda se samo privila uz njega …

(dailymail)

Lj. G.

(NovaSloboda)