U moru cvijeća

Njene seksi objave na Instagramu učinile su je jednom od najpoznatijih influencerica.

Demi Rose (26) redovno predstavlja svoje vruće obline pred najljepšim kulisama na svijetu.

Na plaži, u safariju ili, kao i ovog puta, kod kuće, okružena stotinama bijelih ruža.

U uskom, bijelom bikiniju i odgovarajućem sarongu oko struka, spušta se niza stepenice. Ispod slike piše: “Raspoloženje je toliko dobro da mu se i svemir prilagodio”. Drugim riječima: Njoj ide tako dobro da joj i svemir pruža još veću radost. Svemir ili možda neki obožavalac?

U svojoj priči je kasnije pokazala rukom napisanu ceduljicu, koja je bila prilikom dostave cvijeća: “Demi, boginji, od …”, ali je pri tome sakrila ime pošiljaoca.

Ali, nije samo Demi oduševilo more cvijeća. Oduševljeno je i njenih 16 miliona sljedbenika. Slika je vrlo brzo dobila skoro 600.000 lajkova.

Jedan korisnik kaže: „O moj bože, kakav san“, drugi piše: „Prekrasna fotografija. Tako si vruća.”

Demi vodi svoje sljedbenike gotovo svuda. U posljednjih nekoliko mjeseci, prikazala je brojne snimke sa sunčanih mjesta za odmor, uključujući putovanja na Maldive i Tanzaniju.

Međutim, influencerica već neko vrijeme živi na Ibizi. Prema njenim navodima – sama.

Demi Rose je 2017. godine bila u vezi sa poznatim muzičarom DJ Tomom Zanettijem (31). Ali, ta veza nije potrajala predugo. Ubrzo nakon toga, okrenula se drugom: DJ Chrisu Martinezu (28), prije nego što je počela sa bivšem dečkom od Kylie Jenner (23), reperom Tygu (31).

Lijepa brineta trenutno je slobodna i čeka ljubav svog života koja će joj, kako se nada, podariti još više ruža.

(express)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)