Sva na mamu, ali i na oca

Kćerka Ane Nicole Smith imala je samo pet mjeseci kad je umrla njena poznata mama. Danas, ona u potpunosti liči na svoju majku.

Prekrasna Dannielynn Birkhead (14) je kćerka modne ikone Anne Nicole Smith († 39) i fotoreportera Larryja Birkheada (48).

Zajedno s tatom je proteklog vikenda išla na hipodrom, naime na Kentucky Derby u Louisvilleu.

“Ponovo je to ovo doba godine”, naslovio je otac uz sliku. A o odgovarajućoj pastelnoj boji odjeće koju su nosili njih dvoje, Larry kaže: „Željela je obući nešto sasvim drugačije, nego u prošlosti. Pretpostavljam da to znači da za nju više nema haljina za ‘curice'”.

Tata se mora navikavati na činjenicu da njegova djevojčica odrasta.

“Odložila je čokoladne kekse, sladoled i čips dok je kritikovala moju odjeću”, kaže.

Uprkos zadirkivanjima, njih dvoje su pravi tim iz snova, otac i kći. Papa Larry redovno objavljuje fotografije svoje djevojčice na Instagramu, ponekad u odgovarajućim kostimima, kao za Noć vještica, ili u Disneylandu.

Njih dvoje nisu započeli baš tako savršeno. Kada je Dannielynn imala samo pet mjeseci, a bilo je to 2007. godine, njena majka Anna Nicole je umrla od predoziranja.

Prije toga, već je bilo spora oko roditeljstva, jer je Anna Nicole nakon veze s Larryjem, bila i sa talk-legendom Howardom Sternom (67), koji je tvrdio da je on Dannielynnin otac.

Larry je tužio – a onda je stvar došla do apsurda: Princ Frédéric von Anhalt (77), tjelohranitelj i glumac Alexander Denk (53), autor Mark Hatten (†) i drugi ljudi pridružili su se raspravi o tome, ko je pravi otac. Svaki od njih je tvrdio da je baš otac od male Dannielynn.

Tek nakon DNK testa, istina je izašla na vidjelo: Larry je pravi Dannielynnin otac.

Kad ih vidite zajedno, zaista nema sumnje!

(express)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)