Proljeće u neonsko žutoj

Zasljepljujuće lijepe poznate ličnosti! Očaravajuće lijepo proljeće – barem na fotografijama!

Doduše, ovaj početak proljeća nam ostavlja još mnogo želja: snijeg, grad, kiša, hladnoća, … Dok smo se prije mjesec dana sunčali u majicama, početkom maja nismo se usudili da još spakujemo zimsku jaknu. Srećom, još uvijek imamo naše poznate ličnosti!

Jer, sunčane zvijezde nas redovno maze na svojim Instagram računima osvježavajućim snimkama sa odmora, ili predstavljaju najnovije modele iz njihovih XXL ormara.

Trend boja 2021: svijetlo žuta!

Velike obline, velike boje – ove promi ličnostie pružaju nam maksimalne osjećaje proljeća!

Žena sa glasom čekića i mega oblinama! Pop diva Beyoncé (39) koristi neonsko žutu boju za svoju najnoviju odjeću – od štikli do naušnica…

Super zvijezda Vanessa Hudgens (32), takođe, postaje modna ikona. Na Instagramu je nedavno predstavila svoj neonski žuti bikini, uključujući odgovarajući šešir sa modnim krugovima poznat i kao “bucket hut”. Je li ovim šeširom izvukla i svoj najnoviji ljubavni ulov? 32. godišnjakinja je svježe zaljubljena u 24. godišnjeg bejzbol igrača Colea Tuckera. Još jedan razlog za sjaj!

Kraljica oblina Nicole Scherzinger (42) prilagođava se svojoj okolini, svojim jarko žutim bikinijima, ili se okruženje prilagođava njoj? U svakom slučaju, čini se da ljepotica “Pussycat Doll” ne želi nositi ništa drugo osim haljina za plažu i bikinija. Bar se svojim obožavaocima gotovo svakodnevno predstavlja lagano odjevena, pred pozadinom kao iz snova. Da joj se zavidi!

Mama i sin u partnerskom izgledu! Ne samo da se zvijezda oblina Kim Kardashian (40) oslanja na neonsko žutu, to čini i njen sin Saint West (5), koji je, takođe, je obukao sjajnu mrežastu majicu.

I to, takođe, donosi dobro raspoloženje!

Hvala im na svim ovim jarkim svijetlećim bojama!

(express)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)