Dani preduzetništva žena od 18. do 21. maja

Udruženje poslovnih žena u BiH organizuje Dane preduzetništva žena od 18. do 21. maja s ciljem razmjene iskustava, razgovora o bitnim segmentima preduzetništva, te uspostavljanja saradnje.

Dani preduzetništva žena 2021. organizovani su uz podršku i sponzorstvo Evropske banke za obnovu i razvoju (EBRD), te u partnerstvu sa Mrežnim poslovnim inkubatorom Rogaška Slatina – Slovenija, udruženjem “Business Woman of BiH” iz Beča i Klubom za podršku preduzetništva žena iz Kiseljaka. 

Sadržaji koji će pratiti ovu manifestaciju, uz zanimljive i korisne panel diskusije i radionice, ticaće se savjeta i načina očuvanja mentalnog zdravlja, tehnika kako bi što lakše održali balans u privatnom i poslovnom životu, načina upravljanja vremenom i energijom, važnosti autentičnosti za poslovanje, te pozitivnih priča koje mogu pomoći pri inspiraciji i motivaciji…

Gošće će biti i ambasadorice u BiH, koje će podijeliti svoje stavove o tome kako preduzetnice redefinišu budućnost.

U okviru Dana preduzetništva žena biće održana i Balkanska konferencija preduzetništva, na kojoj će učesnice razmijeniti iskustva, “borbe” i pobjede u protekloj godini te, te istaći koje su to naučene lekcije za budućnost.

Ovogodišnji Dani jesu online, ali četvrti dan je rezervisan za jednodnevni izlet i druženje u Blagaju i Mostaru.

Online sesije biće praćene live prenosom na facebook stranici Udruženja poslovnih žena u BiH.

(Fena)