Trening je neophodan

Dobri geni? Dobar trening? Ili dobar hirurg?

Daniela Katzenberger (34) je u vrhunskoj formi. Lijepa plavuša voli da svoje seksi obline i uvijek iznova ih predstavlja na Instagramu. Međutim, na njenoj novoj fotografiji s plaže na Majorci gotovo da je zbunjujuća njena raskošna stražnjica, skoro kao od kraljice ljepote Kim Kardashian (40)!

Okrugla stražnjica – samo takva?

Nije tajna da Katzenberger voli da se bavi sportom. Redovno pokazuje pratiocima svoje omiljene treninge. Na prelazu godine, još više sporta,  bila je čak jedna od njenih novogodišnjih odluka.

Sa visinom od 1,63 metra ona je teška 62,3 kilograma, kako je prošle godine objavila svojim obožavaocima na društvenim mrežama.

Ipak, da li zaista samo više sporta stoji iza njenih novih oblina?

Jer, u februaru 2019. godine, Katzenberger se našalila na Instagramu o svojoj XXL stražnjici, kada je objavila sliku iz teretane. Tada je napisala: „Kako se osjećam nakon što sam tri puta trenirala stražnjicu“ i dodala hashtagove „#jlokanneinpacken“ i „#kimkardashiankanneinpacken“.

U to vrijeme je priznala: sve je to samo photoshop!

Ispod svoje trenutne fotografije, ona jasno stavlja do znanja: sve je stvarno! Dobra hrana i pravilan trening trebali bi biti odgovorni za ove obline.

Jer, ovaj put ona piše kao hashtag: “Domaća hrana je ovo stvorila”.

Zatim, u svojoj Instagram priči, nakratko pomjera svoju stražnjicu prema kameri i piše “Trening je, ipak, neophodan”.

(express)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)