Zna povući potez

Jennifer Lopez je proteklih dana bila interesantna kako zbog privatnog života, tako i promjene izgleda. Nakon vijesti o aktuelnoj ljubavi, ona se potrudila da se o njoj ponovo piše.

Naime, J Lo je jedna od rijetkih dama kojima polazi za rukom da ponesu različitu boju ili dužinu kose, svaki put sa podjednakim uspehom. Mogli smo je vdjeti sa talasastom bob frizurom, XXL nadogradnjom, a sada je odlučila da isproba i šiške. Za ovu promjenu je zaslužan Chris Appelton, koji je već dugi niz godina zadužen za stilizovanje njene kose.

Tajna nove frizure leži u vješto skraćenim šiškama sklonjenim sa čela, za takozvani „zavjesa” efekat. Ostatak kose je ostao nepromijenjen, a kako se vidi na fotografijama, riječ je o karamel nijansi. Prethodno su sličnu frizuru nosile Priyanka Chopra i Alexa Chang, koje su, takođe, prepoznale ovaj trik kao sjajan vid uobličavanja lica i stvaranja dodatnog volumena.

Postoje oni koji se pitaju da li je u pitanju perika ili neko trajnije rešenje. Sigurno je jedno, pjevačica i glumica u svakom trenutku zna koji potez da povuče. Njen šminker je ovo njeno izdanje upotpunio svedenom šminkom. Karmin u boji kože, zagasita sjenka i tek mal haighlighter, bili su sasvim dovoljni.

(express)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)