Radi ono što želi

Influencerka Camila Coelho (33), koju prate Kim Kardashian i Jessica Alba, pokazala je svoje zapanjujuće obline u crvenom bikiniju

U tinejdžerskom crvenom bikiniju, koji je dizajnirala za svoju popularnu kolekciju Camila Coelho, ova  Amerikanka iz Brazila, pokazala je svoj uski struk i zategnute noge.

Uz to je nosila je pletenice, sunčane naočale i bijelu kapu, dok je igrala odbojku s prijateljima na plaži u Santa Monici u Kaliforniji.

Poslije toga je na Instagramu podijelila fotografije sa plaže, na zalasku sunca.

Camila ima 8,9 miliona sljedbenika na Instagramu i poznata je po pozama u najnovijoj modi, kao i po vlastitom dizajnu bikinija. Osnivačica je brenda ljepote Elaluz, kao i kolekcije Camila Coelho.

Njene sljedbenice su Jessica Alba, Alessandra Ambrosio, Eva Longoria i Kim Kardashian, a Chantel Jeffries koristi kao model za svoje dizajne kostima za plivanje.

Zvijezda je poznata po tome što često proba jarke boje, poput žarko ružičaste, crvene i zelene, a obožava da svoje sljedbenike uvodi u svoj ormar.

Kad je bila tinejdžerka, zaposlila se na Dior šalteru šminke kod Macy’s.

“Sjećam se da sam nakon srednje škole razgovarala s mamom i rekla mi je, da mi treba malo više vremena, barem šest mjeseci, da nekako shvatim čime se želim baviti. Bila je skrhana, jer je željela da odmah pođem na fakultet, kako bih osigurala nešto za svoju budućnost “, rekla je.

“Pogledala sam je u oči i rekla: ‘Mama, obećavam ti da ću te učiniti ponosnom”.

I sad se naježim kad to govorim, jer sam od toga dana u mislima imala samo želju, da učinim nešto što će moju mamu učiniti ponosnom”, objasnila je Coelho u podcastu “I Suck At Life”.

I kako se čini, uspjela je.

(express)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)