Luksuzni život pratilje fudbalera

Ona sija zajedno sa suncem iznad Caprija. Zoe Cristofoli (25) u crnom bikiniju uživa u italijanskom ljetu. Jasno se da vidjeti: njoj je i te kako dobro. I to, uprkos činjenici da se prije samo nekoliko dana rastala od Thea Hernandeza (23), fudbalera Milana i brata od Bayernove zvijezde Luce Hernandeza (25).

Navodi se da su Zoe i fudbalska zvijezda bili par oko godinu i po, ali zvanično su zajedno tek od prošlog ljeta. A sada razdvajanje! Ona kaže: “Ja sam sad single”.

Činilo se da je njena ljubav prema Theu Hernandezu bila ozbiljna. Jednom je za njega rekla: „Ti si broj 1 u mom životu!“

Međutim, i druge stvari igraju veliku ulogu u njenom životu. Zoe je blogerica i Instagram model.

Na fotografijama na svom Instagram profilu, Italijanka je uvijek skoro gola. Bez obzira na to je li to bikini, monokini, ili donje rublje, u većini slučajeva se uglavnom pokazuje u kratkim i uskim odjevnim kombinacijama, negdje uz more, pored bazena, ili automobila.

Upečatljivo: skoro čitavo tijelo joj je prekriveno tetovažama. Prvu tetovažu je dobila sa 15 godina, a sada se na gotovo svakom dijelu njenog tijela nalazi neka tetovaža, leđa i vrat su joj gotovo potpuno zatvoreni, desna ruka joj je već potpuno crna. Na svom tijelu nosi, između ostalog, godinu rođenja 1996., lice svoje majke i riječ Ljubav. Na starijim slikama nosi i lanac oko vrata na kojem je privjesak sa brojem 19. Taj broj nosi njen prijatelj Theo, na dresu Milana. Sada su trebali uživati u italijanskom ljetu na Capriju.

Pored toga što je pratilja fudbalera i Instagram model, ona je i model za tetovaže i suvlasnica jednog  studija za tetoviranje.

U “Gazzetta dello Sport” je rekla : “Moje tetovaže su Zoe, bez njih, ja ne bih bila ja”.

Inače, priča se da je Zoe već hodala sa Sergiom Aguerom 2018. godine. Tada su njih dvoje zajedno viđani u Los Angelesu.

(bild)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)