U petak svečano otvaranje tradicionalnog Memorijalnog turnira “Omer Tipura – Dedin”

Tradicionalni Memorijalni turnir u malom fudbalu “Omer Tipura – Dedin” biće svečano otvoren u petak, s početkom u 20,30 sati na stadionu kod Osnovne škole “Bijelo Polje” na Potocima.

Ovogodišnja Ljetna liga u malom fudbalu “Omer Tipura – Dedin” održava se, kao i prošle, u posebnim uslovima uzrokovanim pandemijom koronavirusa, te su se organizatori pobrinuli da sam turnir i organizaciju prilagode takvim uslovima i okolnostima.

“Raduje nas činjenica da iz godine u godinu imamo veliki broj prijavljenih ekipa, od  rekreativaca do profesionalaca i futsal majstora, što dovoljno govori o kvaliteti samog turnira, te činjenici da je isti iz godine u godinu prepoznat kao jedan od najboljih ljetnih turnira u malom fudbalu u našoj regiji”, ističu organizatori..

Prije samog početka, u srijedu, 23. juna, od 19 sati, u prostorijama FK Bjelopoljac biće izvučene grupe turnira.

Organizacioni odbor 25. Ljetne lige u malom fudbalu “Omer Tipura Dedin” koristi ovu priliku da se zahvali svim sponzorima, partnerima i prijateljima, bez kojih organizacija turnira na ovom nivou, iz godine u godinu, ne bi bila moguća, te pozivaju sve sugrađane, ljubitelje futsala i prijatelje sporta da posjete Memorijalni turnir “Omer Tipura – Dedin” i svojim prisustvom uveličaju svečano otvaranje turnira.

(NovaSloboda.ba)