Zaljubljena Bond-Girl

Prekovremeni rad za Amora! Čini se da je bog ljubavi trenutno puno zauzet. Nakon što se holivudska zvijezda Ben Affleck (48) prije malo vremena zaljubio u svoju bivšu zaručnicu Jennifer Lopez (51) tumarajući Los Angeles, Benova bivša, glumica Ana de Armas (33) sada je svježe zaljubljena.

A srce lijepe Bondove djevojke da zatreperi, natjerao je šef Tindera Paul Boukadakis (37). O tome piše američki magazin Page Six.

Paul Boukadakis i njegov partner osnovali su Video-App-Startup Wheel, koju je Tinder kupio 2017. godine. Od tada je 37. godišnjak podpredsjednik ovog američkog giganta.

Zgodna Tech-Expert Ana de Armas hoda sa njim već nekoliko mjeseci. A kako pišu, stvari bi trebale ići dobro između njih dvoje. Toliko dobro, da je Ana već upoznala Paulovu porodicu, kako je saznala Page Six.

Jedan dobro upućeni je rekao: „Paul i Ana su se upoznali preko prijatelja. Zapravo, on živi u Austinu, u Teksasu, ali putuje između Teksasa i Los Angelesa. Proveo je puno vremena s Anom prije nego što je morala otputovati u Prag, gdje je snimila svoj novi film”.

Ana de Armas trenutno tamo snima za Netflixovu produkciju film “The Gray Man”, sa Ryanom Goslingom (40) i Chrisom Evansom (40).

(express)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)