Tako griješna…

… sa 52. Bila je jedan od najpoznatijih supermodela 90.ih – i još uvijek je u formi!

Helena Christensen, nova muza Coco de Mer, u svom stanu u New Yorku je napravila fotografije za novu kampanju etikete donjeg rublja.

Seksi, grešna i zavodljiva u 52. godini, Helena pokazuje kako se to radi.

Rafinirano crno donje rublje sa čarapama u kupatilu, nježni ugriz donje usne na ivici kade, sanjarski pogled na veliki krevet u njenoj spavaćoj sobi, ili razigrana poza na pragu njene divno zasađene terase. Prekrasna Helena izvodi sve te poze.

Dankinja nije džaba jedan od najpopularnijih i najtraženijih modela na svijetu. Takođe i danas, 35 godina nakon što je 1986. izabrana za Miss Danske, i kada je započela svoju veliku međunarodnu karijeru.

Fotografisati se kod kuće, u tim malim, senzualnim odjevnim predmetima, bilo je zabavno, a ponekad me i nasmijalo “, oduševljeno piše Helena na svojoj Instagram stranici.

Svojom novom kampanjom donjeg rublja, nada se da će “nadahnuti žene da prihvate i proslave svoje vlastite želje, i pri tom se dobro zabave”.

Novim fotografijama ona još jednom dokazuje, kako je modni dizajner Gianni Versace († 50) bio potpuno u pravu kada je jednom rekao da je Helena Christensen ima najljepše tijelo, koje je ikad vidio.

(web)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)