Izgled samostalne žene

Malin Andersson imitira poze Marilyn Monroe, dok pokazuje obline seksi bombe, u bezvremenskom bijelom kupaćem kostimu. Postala je zagovornica tjelesne pozitivnosti nakon što su je na internetu kritikovali zbog njenog izgleda. Pokazala je svoje obline u bijelom kupaćem kostimu, u Marilyn Monroe looku, za jedan senzacionalni video postavljen na društvenim mrežama.

Bivša zvijezda Love Islanda odisala je samopouzdanjem dok se ljuljala u jednodijelnom kupaćem kostimu, izvodeći niz zavodljivih poza, a kupaći kostim je otkrio obilje onoga sa čim raspolaže.

Uz seriju fotografija je napisala: “Izgled nezavisne, samostalne žene, uz crvene emoji poljupce”.

Influencerica je nedavno objavila, tokom egzotičnog bijega u Saint Lucia, da ima misterioznog dečka, dodajući da je on njen ‘najbolji prijatelj i srodna duša’.

Otkrivajući da svoju ljubav poznaje “pet godina”, Malin je rekla da je “toliko uzbuđena za svoju budućnost” i da “ne može biti zadovoljnija i mirnija”.

A onda je napisala: “Život ima smiješan način kako osigurati da na kraju zaista dobijete ono što zaslužujete… Ovdje sam, ne samo sa svojim najboljim prijateljem, već i sa svojom ljubavi .. Mnogi od vas se pitaju ko je taj tajnoviti tip. To ću zadržati samo za sebe, jer ovaj djelić sreće zaslužuje samo moju privatnost kojoj ću za sad sigurno njegovati”.

“Poznajem ga pet godina i uvijek smo bili prijatelji, a takođe smo zajedno i u života… on je tu da ostane i ne mogu biti zadovoljnija i mirnija”.

(daily)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)