Kad košarkaški asovi postaju zajedljivi!

Lamar Odom (41) i Tristan Thompson (30) nisu vezani samo za isti sport. Oni su, takođe, i bivši muževi reality zvezde Khloe Kardashian (37). A to je fokus dovelo čitav niz komentara ispod jedne slike.

Khloe je zapravo samo objavila seksi fotografiju u bikiniju pod tušem. Previše za dvojicu bivših!

Ravan trbuh, okrugla stražnjica, vodene perle na čvrstoj koži. Prvo ju je pozdravio lascivni Odom koji je napisao: “Hottie”, prevedeno kao: “vrlo vruća”. Uključujući emojie: srce, poljupce i vatru.

A na pravu vatru se nije dugo čekalo! Mlađi bivši dečko Thompson, suprotstavio se prilično zlobno: „Bog te vratio prvi put. Igraj ako želš, rezultat će biti drugačiji. Opa”!

Očito se komentar odnosio na Lamarovo zloglasno predoziranje drogom 2015. godine u bordelu u Nevadi, u kome je, bivša NBA zvijezda, zamalo umro.

Khloe i Odom vjenčali su se i bili zajedno od 2009. do 2016. godine, a čak su imali i vlastiti reality show “Khloe & Lamar”. Ali, Odom nije mogao učiniti ništa s konceptom vjernosti u braku – haos varanja bio je na dnevnoj bazi.

Ni s Thompsonom nije bilo ništa bolje. S njim Khloe ima kćerku True (3). Par se razišao 2019. godine nakon glasina o njegovim raznim aferama. Onda su 2021. godine imali jo jedan zajednički pokušaj veze, ali je nakon njegove prve seksualne afere, sve je vrlo brzo bilo gotovo.

Tristan se, inače, vrlo rado brine o njihovoj kćerki True i kontaktira sa Khloe na prijateljskoj bazi.

Što se tiče Odoma, čini se da Tristan prihvata samo jednog bivšeg od Khloe, a to je samo on.

(bild)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)