MFF: Otvorene prijave za MFF School radionicu

Otvorene su prijave za MFF School – multikulturalnu filmsku radionicu, koja će se održati u sklopu Mediteran Film Festivala (MFF) u Širokom Brijegu.

Riječ je o dvije radionice, i to za napredne i početnike. Radionica za napredne održaće se od 17. do 28. avgusta, a za početnike od 9. do 11. avgusta.

Polaznici će učestvovati u stvaranju kratkog igranog ili dokumentarnog filma. Uz pomoć partnera iz organizacije Outside The Lens i produkcije Circe 3, produkovaće se dva filma, koji će biti prikazana na zatvaranju 22. Mediteran Film Festivala.

Tim učenika, mentora i predavača udružiće se u pisanju scenarija, produkovanju, snimanju i montiranju filmova i tako proći kroz sve faze važne za nastanak filmskog djela.

Zainteresovani se mogu prijave na radionice na web adresi VIDEO , a sve dodatne informacije mogu potražiti putem e-mail mffschool@gmail.com.

Inače, 22. Mediteran Film Festival će se od 25. do 28. avgusta održati u Širokom Brijegu. Pripreme su u punom jeku a najbolji filmovi za takmičraski program biraju se među 300 naslova pristiglih putem online aplikacije MFF-a.

(Fena)