Ljepše ne može biti

Neposredno prije finala velikog filmskog festivala u Cannesu i dodjele nagrade „Zlatna palma“, Sharon Stone (63), „Basic Instinct“) transformiaala je crveni tepih na Croisetti u jedan cvijetni kolaž.

Svježa kao (treće) proljeće, diva je zasjala na premijeri filma “Priča o mojoj ženi” (glavna uloga: Léa Seydoux, 36), u kreaciji visoke mode “Dolce & Gabbana”.

Stone, koju je draguljarski gigant “Chopard” pozvao kao star-gosta festivala, sjajno se našla u stilu: “Od ovoga su snovi stvoreni!”. Nakon premijere, limuzinom je odjurila natrag u svoj omiljeni luksuzni hotel “Eden-Roc” sa 5 zvjezdica, 118 soba i apartmana.

Tajna njene vječne svježine ima vrlo dugu bradu…

Od njenog proboja sa “Basic Instinct” (1992.) Stone sarađuje sa star-stylistom Paris Libbyjem. On je, između ostalog, Sharon senzacionalno postavio u scenu za “Elle” i “Vogue”.

Slavni miljenik Libby, čiji su klijenti između ostalih Monica Bellucci, Justin Bieber, opet je duboko zahvatio u svoju vreću trikova, kada je tih dana Sharon Stone moderirala svečanu AmfAR na terenu Villa Eilenroc (11 hektara, sagrađena 1867. godine), u korist istraživanja borbe protiv AIDS-a.

Među gostima su bile Heidi Klum (48) i Alicia Keys (40), a Sharon se ponovo našla u najljepšem društvu!

(express)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)