Prva revija nakon dobrodošlice prvoj kćerki

Naomi Campbell (51) izgledala je nevjerovatno dok je pozirala u kupaćim kostimima Burberry i drugim odjevnim kombinacijama s uzorkomm na Instagram stranici ovog brenda, a fanovi nisu oklijevali da joj daju komplimente.

Svojim najnovijim Burberry fotografijama, Naomi dokazuje da je i dalje jedan od najljepših bikini modela u btanši. Tamnokosa ljepotica proteklih je dana na Instagramu pokazala razne kupaće kostime i druge modne komade garderobe impresivnog brenda i mnoge je ostavila u čudu.

Najnovije slike Naomi, u kupaćim kostimima, stižu nešto manje od dva mjeseca otkako je dočekala svoje prvo dijete, kćerku, navodno putem majke surogata. Sretnu vijest je podijelila na svom Instagramu u maju, zajedno sa fotografijom malih stopala nove djevojčice na njenom dlanu.

“Prekrasan mali blagoslov izabrao je mene za majku”, napisala je. „Čast mi je što imam ovu nježnu dušu u svom životu. Ne postoje riječi koje mogu opisati životnu vezu koju sada dijelim s tobom, moj anđele. Nema veće ljubavi”.

Naomi je fotografiju prvog javnog izlaska, od kako je postala mama, objavila 25. juna, kada je išla u trgovinu. Njena najnovija dragocjena radost nije bio s njom u to vrijeme, ali to nije previše iznenađujuće, jer prva njena slika koju je odlučila podijeliti, ukazuje na to da ne želi pokazati lice i umjesto toga svoj porodični život želi zadržati privatnim.

Ovih dana se može vidjeti kako šeta ulicama New Yorka, gurajući dječija kolica ispred sebe.

(holly)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)