Sve je to samo show

Michelle “Mimi” Gwozdz (27) gledaocima poznata iz njemačkog reality show programa “Der Bachelor”, u toj emisiji dobila je posljednju ružu, ali je ubrzo nakon showa bila odbačena. Pobjednica show programa je u najnovijem broju časopisa “Playboy” pokazala šta je to Bachelor propustio…

O svom boravka u show programu za časopis je rekla: „Ne žalim. Uostalom, sve što sam tamo radila dovelo me je dovde. Upoznala sam sjajne žene, postale smo prave djevojke”.Mimi je tokom show programa izgledala izuzetno ljubomorno. A da li je zaista bilo tako?

Mimi kaže: „Ne! To je bila ekstremna situacija, na kraju krajeva, radilo se samo o jednom čovjeku, i fokus je bio samo na njemu. U normalnom životu sam ljubomorna, ali nikako posesivna. Takođe mi je potrebna i moja sloboda. Mislim da je moje ponašanje jednostavno bilo posljedica situacije”.

Pitanje koje je od tada interesuje mnoge obožavaoce: postoji li sada novi čovjek u Miminom životu? “Ne, trenutno ne”.

Zato što je to previše zahtjevno? Zgodna pobjednica showa kaže: „Zapravo nisam toliko zahtjevna. Želim da bude veći od mene, trebao bi biti simpatičan i duhovit i porodičan čovjek. On, takođe, mora da mi da moj prostor, ako to želim”.
Jedna stvar za Mimi nije moguća s bilo kojim muškarcem: izuzetna ljubomora! Ona kaže s osmijehom. “Da, tako je. Ako želi da me stavi pod pritisak, nauči me i promijeni. Ili, ako je mačo, sa podignutim nosom”.

Možda će Michelle pronaći novu ljubav u novom show programu, “Celebrity Big Brother”, u kome trenutno učestvuje. Od prošle sedmice je tamo u i bori se za pobjedu i u toj  emisiji…

(bild)

Lj.G.

(NovaSloboda.ba)