Sve što ti treba

Beatrice Egli je objavila jedan video sa snimanja. Pri tome je u oči posebno pao njen outfit. 

Sa bijelom haljinom, Beatrice liči na Marilyn Monroe.

Beatrice Egli (33) izgleda prekrasno u svom novom postu na Instagramu. Za naslovnicu svog novog albuma “Alles was du brauchst”, “Sve što ti treba”, tokom foto shootinga je fotografisana u različitim haljinama. Dobro raspoložena i blistavog osmijeha, plavuša je pozirala pred kamerom, kao i obično, seksi i samouvjerena. Video snimkom na Instagramu je njenih 400 hiljada pratilaca odvela iza kulisa snimanja. Pri tome se mogao baciti poseban pogled na njen seksi outfit.

Između ostalih, jedan se posebno ističe: bijela haljina koja otkriva ramena i dovodi u fokus dekolte pjevačice sa dubokim izrezom. Ovim stajlingom, Beatrice Egli podsjeća i na još jednu dobro poznatu plavušu: Marilyn Monroe, koja je postala svjetska zvijezda pedesetih godina prošlog stoljeća i smatrana je seks simbolom.

Haljina koju je Beatrice nosila na snimanju vrlo je slična poznatoj bijeloj haljini Marilyn iz kultne filmske scene u “Sedam godina vjernosti”. 

Beatrice zna kako vješto postaviti svoje tijelo u scenu. Nedavno se na sceni pojavila seksi u vrućem kožnom outfitu.

Čini se da mnogo gole kože prija fanovima na Instagramu. Pop pjevačica je sakupila brojne pozitivne komentare za njen outfit.

Uz toliko komplimenata, ovo sigurno neće biti njeni posljednji seksi snimci.

(msn)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)