Rođendanska, na svoj način

Kako Gwyneth Paltrow slavi rođendan? Naravno, gola!

Na svoj 49. rođendan Gwyneth Paltrow pozirala je u kadi. Međutim, to nije u kupatilu glumice. Gwyneth Paltrow godinama koristi svoju glumačku slavu kako bi svijetu prenijela neku svoju poruku. Naravno, i to čini za prilično dobru svotu novca. To podrazumijeva nadu u stvarnu ravnotežu između tijela i duše, veću pažnju prema malim stvarima i ispunjen seksualni život.

Bivša supruga pjevača Coldplaya Chrisa Martina redovno se prikazuje na društvenim mrežama onako kako ju je Bog stvorio. Tako i u ponedeljak (27. septembra) kada je Paltrow mapunila 49 godina. Kao poklon sebi i milionima obožavalaca širom svijeta, podijelila je svoju sliku kako leži u kadi bez igdje išta na sebi. Paltrow, naravno, nije u kupatilu, već na balkonu na svježem vazduhu.

Iako je glumica objavila svoj snimak na Instagramu bez komentara, dobila je najljepše komplimente za svoju sliku u vrlo kratkom roku. Njena kolegica Naomi Watts napisala je, na primjer, ispod: “Briljantna slika”. Među ostalim dobronamjernima bila je i Paris Hilton.

Nekoliko sati kasnije, Gwyneth Paltrow su dirnule sve ljubavne poruke i napisala je u Instagram priči: “Volim vas sve i oduševljena sam.”

(gala)

Lj.G.

(Novasloboda.ba)