Doslovno slobodna

Od prošle sedmice, Britney Spears (39) je konačno oslobođena očevog starateljstva. Pop ikona je doslovno proslavila ovo saznanje i već sljedećeg dana potpuno se oslobadila odjeće.

Pjevačica je na Instagramu pozirala potpuno gola. Reakcije su bile mješovite. Kako se vidi na slikama, Britney Spears se zaista dobro provodi na odmoru na Pacifiku. Čini se da se i hotel dopada pjevačici “Baby, ne more Time”.

Pop ikona se u kupaonici svoje hotelske sobe osjećala kao kod kuće, pa se čak oslobodila i odjeće. Lijepa plavuša pozirajući gola pred kamerom, postavila je samo tri sitna cvjetna simbola koji prekrivaju bradavice i stidno područje. Da nije slijedila stroge smjernice Instagrama o golotinji i razvratnom sadržaju, Britney bi se, možda, pojavila čak i bez tri mala ružičasta cvijeta.

Ali, čak i tako pokazana, izazvala je niz viceva o Photoshopu, jer su njeni fanovi vidjeli više nego ikada prije od svog idola. Osim ljupke figure Britney Spears, pažljivi posmatrači mogli bi, na primjer, primijetiti i blago deformisani rub kade iznutra, što je vjerovatno bio uticaj sređivanja fotografija. Pjevačica je toga svjesna, pa je čak i sama pričala o neprirodno zakrivljenom rubu kade. “Igranje na Pacifiku nikoga nije povrijedilo! Pssss i bez uređivanja fotografija … kada se zakrivila”, šalila se.

Trenutnih 34,4 miliona pratilaca Britney Spears zadivljeni su prizorima svog idola bez ičega. Milioni puta su lajkovali fotografije i nizali kolone komentara usklicima i komplimentima.

“Doslovno slobodna Britney” piše jedan, a jedna obožavateljka dodaje: “Britney je iskoristila svoj prvi dan slobode, a ja sam potpuno inspirisana”.

Možemo se samo složiti sa svim tim i nadati se još nadahnutijim fotografijama.

(msn)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)