Čipka za sreću

Došla sam kući obučena u čipkasto rublje – moj momak nije znao šta da radi!“

Vicky Pattison (34) je otkrila kako je iznenadila svog dečka Ercana Ramadana (28) u raskošnom donjem rublju koji je poboljšao njihov seksualni život nakon što se njihova romansa bila smanjila tokom lockdowna.

Vicky Pattison kaže da je raskošno donje rublje ponovo pobudilo strasti u njihovoj spavaćoj sobi, nakon što je priznala da joj je seksualni život bio u zastoju tokom lockdowna.

Bivša zvijezda Geordie Shore rekla je da njen partner Ercan Ramadan “nije znao šta da radi” i “mislio je da je to neki trik” nakon što je došla kući sa fotografisanja u drskom dvodijelnom rublju.

U ekskluzivnom intervjuu, Vicky priznaje kako joj je “seks u donjem rublju definitivno pomogao” vratiti iskru u njenu dvogodišnju vezu.

Vicky, koja je pozirala u svojoj novoj kolekciji za marku donjeg rublja Pour Moi, rekla je: ‘Kad sam došla sa snimanja, na meni su bili grudnjak i gaćice u kojima sam napravila posljednje fotografije. Ercan apsolutno nije znao šta bi sa sobom. ‘Bio je to dugi lockdown, pa je jadni momak navikao na sportske grudnjake, pa je, kad me ugledao u crnom čipkastom rublju, nije znao šta da učini, mislio je da je to trik! “Održavanje romantike u životu teško je, ako ste u dugotrajnoj vezi, a posebno tokom lockdowna. Bilo je teško osjećati se, kao da želite jedno drugome strgati odjeću, dok ste cijeli dan sjedili jedno pored drugog. Seks u donjem rublju definitivno pomaže. “Volim se potruditi za njega, on je najljepši čovjek kojeg sam upoznala i zaslužuje lijep odgovarajući grudnjak i gaćice.

Ako je ikada postojao čovjek koji to zaslužuje, to je on. Nema problema s našim seksualnim životom – tako smo sretni i ja sam zaista sretan”.

(daily)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)