Kad je manje više

Bivša prijateljica Kylie Jenner, Jordyn Woods (24), pokazala je svoje zategnuto tijelo u jedva primjetnom bikiniju, nakon što je prije toga izašla u haljini od lančića od vještačkih dijamanata.

Jordyn Woods cvrkuće na novoj slici u bikiniju. Ova preduzetnica je na Instagramu pokazala svoju nevjerovatnu figuru u kupaćem kostimu kompanije Matte Collection. Osnivačica aplikacije FrstPlace napisala je u ispod slik “top jutra” i označila popularni brend odjeće.

Nekadašnja zvijezda show porgrama “Life of Kylie” pozirala je ispred bijeog zida, između dva prozora – jedan s plavim, a drugi s bijelim okvirom, pridržavajući grudi. Ličnost iz reality show programa nosila je dvodijelni kupaći kostim sa krem i smeđim dizajnom.

Zvijezda društvenih mreža je na Instagramu nakon toga objavila svoje Stories, kako bi svojih 12 miliona pratilaca uključila u nekoliko anketa. Dok je u jednoj napisala : ‘padajte nokti!’ i dala dvije mogućnosti odgovora: ‘neka budu prirodni’ i ‘dobiju oblik badema’, u drugom istraživanju je pitala: ‘Šta je bolje?’ i svojim obožavaocima dala izbor ‘sa trepavicama’ ili ‘bez trepavica’.

Za svoj rođendan prošlog mjeseca, zazvonila je u otvorenoj providnoj haljini koja je mašti ostavila veoma malo prostora. Sa njom je bio njen dugogodišnji dečko, košarkaška zvijezda Karl-Anthony Towns.

(daily)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)