Više glamura ne postoji

Ona je prelijepa!

Stefani Joanne Angelina Germanotta (35) alias Lady Gaga često je dokazivala da se može dokazati i kao Lady i kao Gaga. Sada dobitnica Oskara povećava prednost. Gola, neretuširana i još jednom fantastična.

Pjevačica i glumica se bukvalno razgolitila za britanski magazin “Vogue”. Sve pokrivači su pali, a ostale su samo njene tetovaže i šminka. Sa XXL grivom, tamno našminkanim očima i svijetlim lakom za nokte, Gaga leži na podu studija. I dokazuje se i kao potpuno gola: Ne može se dobiti više glamura. Ne samo da je Gaga fantastična za pogledati, već je to i mitsko stvorenje na njenom tijelu, tetovaža jednoroga koji krasi njenu lijevu butinu. Omaž njenom trećem studijskom albumu “Born this way”. Tako čista, bez photoshop filtera, Lady se pokazuje onako, kako ju je Bog (i njen tattoo majstor) stvorio.

Razlog za ovo snimanje naslovnice? Film “House of Gucci” sa Lady Gaga u glavnoj ulozi. Ona igra Patriziu Reggiani (72) alias “Crnu udovicu” koja je osuđena na 26 godina zatvora nakon što je 1995. godine navodno ubila svog bivšeg supruga Maurizija Guccija († 48, koga glumi Adam Driver). Jedan od najuzbudljivijih slučajeva ubistva u visokom društvu.

Gaga u decembarskom “Vogueu” o njenoj transformaciji u Patriziju: “Prošle su tri godine odkako sam počela da se uživljavjam u tu ulogu. I biću potpuno iskrena: živjela sam kao ona (Reggiani) godinu i po dana. Devet mjeseci sam govorila njenim akcentom. Čak i kad nisam bila u blizini kamera, nikada nisam prekidala s njom. Ostajala bih ona”.

Pop ikona, koja ima italijansko-američke korijene, gotovo sa poštovanjem dodaje: „Bilo je iskustvo mog života snimiti ovaj film, jer sam svakog dana i svakog minuta mislila na svoje pretke u Italiji, i kroz šta su morali da prođu da bih ja jednog dana mogla voditi bolji život. Htjela bi ih učiniti ponosnim”,

(glam)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)