Vjenčanje iz snova

Američka rijaliti zvezda Paris Hilton (40) udala se za svog verenika Cartera Reuma (40).

U petak ujutro, 12. novembra 2021. godine, objavila je svoju fotografiju u vjenčanici, sa velom i dijamantskim prstenom na društvenim mrežama.

“Moja vječnost počinje danas”, napisala je na Instagramu i Twitteru. U februaru je bivša IT djevojka objavila svoju vjeridbu sa preduzetnikom Carterom Reumom.

Prije venčanja, Parisje bila nervozna: prvo je morala da vježba hodanje sa dugim velom, rekla je u svom podcastu “This is Paris”, “Ovo je Pariz”. Na probi su na veo nagazili i njen otac i njen vjerenik: “Nadam se da mi na vjenčanju niko neće stati na veo, to bi bila noćna mora”.

Svadbeno slavlje slavne hotelske nasljednice trajalo je tri dana.

Sve je počelo vjenčanjem u četvrtak, koje se, prema pisanju “Page Six”, održalo na imanju Hiltonovog pokojnog djeda Barona (1927-2019) u Bel Airu, koje ima teniski teren i veliku kuću s bazenom. Kako ekskluzivno prenose mediji, i gosti i mladenka su na lokaciju stigli sa zakašnjenjem. Kasni dolazak mlade može značiti problem oko izbora, koju haljinu obući.

Uostalom, hotelska nasljednica imala je spremnih jedanaest haljina, kao što je već unapred otkrila u emisiji Džimija Falona (47): “Volim da mijenjam odjevne kombinacije”.

Pored njenih roditelja, Keti (62) i Ričarda Hiltona (66), na vjenčanju su bile prisutne i brojne zvijezde. Među njima i pjevačica Bebe Rexha (32), glumica Emma Roberts (30), dobitnica Gremija i Emmyja Paula Abdul (59) i dugogodišnja prijateljica Kim Kardashian (41).

Raspored trodnevnog svadbene slavlja je bio gust. U petak se, kako prenosi “Page Six”, nastavilo sa jednim karnevalskim slavljem na pristaništu Santa Monica. Black Tie Soirée je planiran za subotu; proslava na kojoj se primjenjuje “dresscode”, tj. crno i elegantno odijevanje.

Hilton i Reum su prvi put potvrdili svoju vezu u aprilu 2020. godine. Navodi se da su u vezi od novembra 2019. godine. Par se vjerio u februaru ove godine. Oni koji žele vidjeti više sa bajkovitog vjenčanja Paris Hilton i njenog puta do oltara, mogu pogledati spektakl u njenoj dokumentarnoj seriji “Paris in Love” na Peacocku, NBC streaming servisu.

Detalji s proslava su se počeli prikazivati prošle sedmice na platformi Peacock, a nove epizode će izlaziti svakog četvrtka u narednim mjesecima.

(msn)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)