Dugo nepoljubljena

Jameela Jamil (35) imala je prvi poljubac kada je imala 21 godinu. Ova glumica, koja je u vezi sa muzičarem Džejmsom Blejkom, sada je priznala da nije poljubila mnogo ljudi u mladosti. U svoje ograničeno iskustvo ubraja čak i ljubakanje na ekranu sa svojim kolegom iz serije “Good Place” Mannyjem Jacintom. Jameela je za US Weekly rekla: “Prvi poljubac sam imala kada sam imala 21 godinu. Manny Jacinto je sedma osoba koju sam ikada poljubila. Bilo je to na ekranu, pa mi svi kažu da se to ne računa, ali nema veze: ubrojaću“.

Osim ove zanimljivosti o svom ljubavnom životu, glumica je pričala i o čudnoj navici koju oduvijek imala kada se tužno osjećala. Tada Jameela voli da ode do najbližeg supermarketa.

Objasnila je: „Kada sam tužna, idem u supermarkete. Smatram da su regali sa grickalicama veoma utješni”.

Osnivačica podcasta “I Weigh” je govorila i o nekoliko omiljenih poznatih ličnosti sa kojima bi se rado družila. Priznala je: „Nije me briga šta neko misli o meni, osim Keanu Reeves. Zaista želim da mu se svidim. Opsjednuta sam Dwayne “The Rock” Johnsonom i voljela bih da me pozovu na jedan  njegov Cheat Meals.”

(express)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)