James Bond: Priča bez kraja

Henry Cavill i James Bond su priča bez kraja. Jedan nevjerovatan deepfake video prikazuje kako bi ova zvijezda serije The Witcher izgledala kao agent 007.

Nakon objave da se Daniela Craigneće više neće pojavljivati u ulozi Jamesa Bonda, aktuelno je pitanje, ko će ga naslijediti? Relevantne kladionice su vruće i nude nevjerovatne opklade.

Trenutni favoriti su zvijezda Igre prijestolja Richard Madden i ex Bane Tom Hardy.

Međutim. zvijezda serije The Witcher Henry Cavill u svakom drugom intervjuu govori o svojoj čežnji za učešćem u 007. A za nešto tako, ni mnogi fanovi sigurno ne bi rekli ne.

Stoga je interesantno pogledati ovaj video, iako su ga mnogi već nazvali deepfake (duboki lažnjak).

A nije bilo koji Bond osnova za video, već žestoki agent Timothy Dalton igrao je u James Bond 007  u filmu License to Kill.

Ako još uvijek ne možete zamisliti kako bi Henry Cavill izgledao kao Bond, treba pogledati filmove “Codenme U.N.C.L.E”. i “Watch Mission: Impossible 6 – Fallout”. U žanru agenta, Britanac je već bio angažovan i sa dobre, ali i sa zle strane.

U intervjuu za The Movie Dweeb u septembru, glumac je, takođe, izrazio spremnost da čak igra i Bondovog negativca, u slučaju ako bi pruducentska kuća izabrala neku drugu zvijezdu za Bonda, što znači da Cavill još nije dosanjao svoj san 007.

Henry Cavill se sljedeći put može gledati u 2. sezoni fantastične serije The Witcher, koja će biti emitovana 17. decembra 2021. godine

A za gledaoce ostaje upit: Da li biste Henrija Kavilla radije gledali kao Jamesa Bonda ili kao negativca u njegovom filmu?

(msn)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)