Iznenada crnka, umjesto medenoplava

Vremena je bilo malo i onda je, naravno, nešto krenulo naopako.

Pjevačica Shakira (44) se smije i prisjeća kako je iznenada dobila crnu boju kosu prije Superbowla. Kosa je vrlo važna. Svaka žena to zna, a i svaka žena će se suosjećati sa Kolumbijkom, u vremenu kada je iznenada bila zatečena pogrešnom bojom kose.

Muzičarka je imala važan nastup – zajedno sa Jennifer Lopez (52) trebala je izvesti program u poluvremenu finala 2020. godine. Htjela je, naravno, da izgleda dobro, ali je onda sve krenulo naopako: „Nećete vjerovati šta mi se desilo u večeri uoči Superboula“, mogle se retrospektivno nasmijati majka dvoje dece u razgovoru za časopis „Glamour“.

“Moja kosa me iscrpljuje! I stvari koje mi se s njom stalno dešavaju! Tada sam ofarbala kosu sredstvom koje uvijek koristim. A onda, moja kosa je odlučila da bude crna!”

I, kako najčešće biva u sličnim situacijama, već je bilo kasno za bilo kakve promjene. A takođe joj je  time i rođendan bio pokvaren. Slijedećeg dana je željela da se predstavi sa svojom normalnom, medenoplavom grivom, pa je morala da pribjegne brutalnim sredstvima.

“Morala sam se ponovo farbati i koristili sam jak peroksid. A to se nikako nije dopalo mom tjemenu. Moja kosa je zaista zla prema meni i uvek sam na oprezu, ali na kraju, i ona preživi dosta toga”, rekla je Shakira, te da je iz katastrofe sa kosom izvukla barem nešto dobro.

(msn)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)