Vruće Bond djevojke

Dizajner Michael Kors je Bellu Hadid, Leonie Hanne & Co. pretvorio u vruće Bond djevojke.

Naizgled beskrajni okean, kuća iz snova na samoj plaži, top model Bella Hadid polako izlazi iz bazena u dekoltiranom bodiju – a vazduh kao da gori, čisti seksi Bond Girl alarm!

Ali, ne može se dugo uživati u tišini njenog solo bijega, jer je promatraju s jedne jahta i pomoću drona – a u pozadini se u kuću tajno uvlači mega ljepotica Cindy Bruna. Motiv? Nepoznat…

Uz super vrući video kampanje, američki dizajner Michael Kors predstavlja svoju prvu kolekciju kapsula s legendarnom Bond franšizom.

Ali, nisu samo Bella Hadid i Cindy Bruna bile u ulogama seksi Bond djevojaka zahvaljujući Michaelu Korsu: Na eventimima u Reykjaviku, Miamiju i u Sanyi, na kineskom ostrvu Hainan, međunarodna elita influencera/ica predstavila je kolekciju od jedanaest dijelova, od cipela, preko kupaćih kostima do torbi i putnih kolica, sve u hladnoj crnoj boji  i sjajnim metalik tonovima.

U Reykjaviku, influenserice, poput Leonie Hanne, istraživale su pejzaž koji oduzima dah, vozeći se  helikopterom, terenskim vozilom i quadovima, prije nego što su krenule u potpuno novu “Sky Lagoon”, na opuštajući wellness.

U međuvremenu, vruće ljetne djevojke gospodarile su u Sanyi i Majamiju, gdje je na dnevnom redu bila akcija 007, uključujući jet ski, e-boarding i gliser vožnje. Uveče je bio glamurozan program: večera, crne kravate, sve u stilu Bondovog filma “Casino Royale”.

Ako neko želi neki komad 007 hladnoće u ličnoj garderobi, kolekciju se, naravno, može i kupiti!

(style)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)