Novi izgled nakon raskida!

Gigi Hadid je napravila rez. To je jedan kliše par excellence: kada se jedna veza završi, mora se napraviti neka nova frizura. Da li se to odnosi i na Gigi Hadid, koja je tek prije nekoliko sedmica dospjela na naslovne strane svojim raskidom sa dugogodišnjim prijateljem Zaynom Malikom? Nije isključeno.

U svakom slučaju, supermodel je iznenadio svoje fanove na Instagramu novom frizurom. Nakon jednee porodične svađe, krajem oktobra se saznalo za razlaz između supermodela Gigi Hadid i pjevača Zayna Malika. Optužba: Malik je navodno vrijeđao Hadidinu majku i gurnuo je. Uslijedila je tužba i uslovna presuda za 28. godišnjaka s kojim Hadid ima jednogodišnju kćerku.

Gigin nalog na Instagramu ostao je pošteđen njene privatne drame. Umjesto toga, manekenka je sada objavila seriju fotografija za reklamnu kampanju H&M-a. Na njima: Gigi Hadid u bijelim plisiranim pantalonama s odgovarajućim prslukom – i punim šiškama koje sežu do trepavica.

Bez obzira na to da li je to prava ili lažna frizura, jedno je sigurno: “rese iznad čela” su izuzetno trendi! Gigin poni je takozvana “tupa šiška”, „Blunt Fringe“, posebno duga i gusta varijanta sa nešto dužim pramenovima sa strane, koja izgleda posebno lijepo u kombinaciji sa dugom Rapunzel kosom i najbolje stoji ženama sa visokim čelom.

Ove jeseni, međutim, u modi su i druge varijante poni frizura: Lady Gaga se upravo pokazala sa oštrim mikro ponijem, a manje stroge šiške poput ležernih francuskih šiški sa resama i dalje su tvrdoglavo na listi trendi frizura za hladnu sezonu. I to nije čudo, na kraju krajeva, ne postoji lakši način da promijenite svoj tip frizure, nego sa ponijem.

Dakle: jednostavno, naručite frizuru na kopču i sami isprobajte trendovski izgled, ili idite pravo kod frizera i dajte sve od sebe.

(style)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)