Udaja na prvi pogled

U svom novom filmu “Marry Me”, “Udaj se za mene”, glumica Jennifer Lopez se pokazuje u vjerovatno najekstravagantnijoj vjenčanici svih vremena.

Kakva privlačnost!

Svako ko pogleda zvanični trailer novog filma Jennifer Lopez ne može nikako zanemari  spektakularnu vjenčanicu koju ona nosi.

Osim blistavog ogrtača iz snova, ovaj holivudski film ima još mnogo toga da ponudi s njom i glavnim glumcem Owenom Wilsonom.

U filmu je uobičajeni redosljed jednostavno obrnut: umjesto da se prvo sretnu i zaljube, pa da se zaruče i na kraju vjenčaju, u filmu se vjenčanje dešava odmah, na početku filma.

To je razlog zašto gledaoci vide Jennifer Lopez kao pop divu Kat Valdez, tako rano u stilu vjenčanja. Prizor koji oduzima dah: U Romcomu, glumica nosi raskošnu, blistavu vjenčanicu bez naramenica, odgovarajući veo i dijamantski nakit. Izgled koji je gotovo kraljevski i ne može biti ekstravagantniji.

Iako nosi haljinu iz apsolutnih snova, Katino vjenčanje nije nužno najljepši dan u njenom životu.

U savremenoj ljubavnoj priči, neposredno prije vjenčanja sa Bastijanom (glumi ga Maluma), koje bi trebalo da se održi uživo pred milionskom publikom, saznaje da ju je verenik prevario sa njenom asistenticom. Na mega događaju, Kat tada donosi impulsivnu odluku koja bi trebala zauvijek promijeniti njen život: ona jednostavno bira muškarca iz publike da bi mu dala “da” riječ. Srećnik je razvedeni nastavnik matematike Charlie Gilbert (Owen Wilson), koga su kćerka Lou (Chloe Coleman) i najbolja prijateljica Parker (Sarah Silverman) sasvim nehotice dovele na događaj. Ali, čini se da sve to ima spontanu crtu, jer se dvoje stranaca zapravo vjenčaju na sred bine, i, naravno, haos je neizbježan. Sljedećeg dana, Kat prvo shvati šta je uopšte uradila. Ali, ona želi da održi svoju odluku, barem pred novinarima.

I ko bi i pomislio: što se par, koji dolazi iz različitih svjetova, više upoznaje, to se više zbližava.

Može li se to, ipak, pretvoriti u pravu ljubav? Publika će moći saznati, da li će Kat i Charlie dobiti svoj lični Happy End, neposredno pred Dana zaljubljenih.

Film sa punim nazivom “Marry Me – Udaja na prvi pogled” u kina dolazi 10. februara 2022. godine.

Pored lupanja srca i stilske privlačnosti Jennifer Lopez, obezbijeđena je i muzička zabava: romantična komedija sadrži i nekoliko originalnih pjesama J. Lo i Malume.

(msn)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)