Blistava pojava i nešto drugo

Holivudska zvijezda Demi Moore (59) oduševila je obožavaoce mode na dodjeli Fashion Awards 2021. u Royal Albert Hallu u Londonu.

Glumica se pojavila u blistavoj haljini koja grli figuru u srebrnoj i crnoj boji sa dugom šlepom. Odjeća je bila ukrašena dragim kamenjem. Uz Fendi ogrtač bez naramenica, koji je 59. godišnjakinji dosezao do ispod koljena, spojila je crne, dugačke kožne rukavice i crne štikle, koje takođe dolaze iz Fendi. Njena duga, tamna kosa sa razdjeljkom na sredini padala je preko ramena. Suptilna šminka osigurala je da fokus ostane na sjajnoj haljini holivudske zvijezde. Tašnica metalik izgleda i minđuše zaokružili su izgled 59. godišnjakinje.

Demi Moore je pojavom sve iznenadila! Kada je prošetala modnom pistom za reviju visoke mode luksuzne marke Fendi, niko nije obraćao pažnju na njen izgled. Svi su joj gledali samo u lice. Jer to je, blago rečeno, bilo daleko od onoga što smo znali od Demi Moore.

Šta se tamo dogodilo?

Gornji dio obraza je izgledao jako podstavljen, donji dio obraza je bio enormno upao. Njeno lice je odjednom dobilo potpuno drugačije crte, više se nije moglo prepoznati.

Posao estetskog hirurga?

(msn)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)