Stajling za svaku priliku

Dakota Johnson obožava ovaj stil oblačenja. Njena haljina laska svakom tipu tijela

Kada Dakota Johnson prošeta crvenim tepihom, ona obično privuče pažnju svih očiju. Nedavno je u New York Cityju svojom haljinom izazvala apsolutni wow faktor.

Važno, ovaj stil haljine nije prikladan samo za veče, a lako se da integrisati u svakodnevni stajling.

Omotane haljine su klasik u garderobi koja sada ponovo dobija veliku popularnost. Na događaju “Deadline Contenders” glumica se odlučila za model krem boje u midi dužini od Self-Portraita, koji je kombinovala sa špicastim crnim štiklama Gianvita Rossija.

Stil iz snova koji je jednostavan, a nije škrt na eleganciji. Iznad svega, ovakve haljine su izuzetno udobne i laskavo ističu figuru. Zato ih ne koriste samo zvijezde i influenceri. A baš to je  ono što stil odijevanje Daktoa Johnson čini tako posebnim.

Omotane haljine su apsolutno u trendu, čak i daleko od crvenog tepiha. A to je, naravno, zbog njihove posebne estetike, uključujući i volane. Ali, i zato što su tako divno nekomplikovane i dočaravaju sjajnu siluetu. Poseban stil pristaje svakom tipu figure, naglašavajući prednosti svake osobe pojedinačno, posebno struk.

Ako jedva čekate proljeće da konačno ponovo obučete omotanu haljinu à la Dakota Johnson, imate razloga za zadovoljstvo: s pravim stajlingom, ne morate se ovih It-Pieces odreći čak ni zimi.

(msn)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)