Kakve majke, takve kćerke

Supermodeli imaju sjajne kćerke.  Jer, ljepota je u genima.

Ne samo kod Claudie Schiffer (51), koja je sada prvi put ponosno pokazala svoju kćerku Clementine (17) na jednom eventu.

Potomci ostalih ikona iz 90.ih takođe liče na svoje majke. Zbog toga su mnoga djeca sada na putu da postanu uspješni modeli.

Kćerka Claudia Schiffer (51) i Matthew Vaughna (50) mogla bi stajati pred sjajnom manekenskom karijerom nakon njene premijere na crvenom tepihu. Međutim, ona još nema ugovor sa nekom agencijom.

Kćerka Nadje Auerman (50) i Olafa Bjorna Tietza (55) već se fotografisala 2017. godine – zajedno sa njenom mamom. Od tada radi kao model, a, takođe, je nastupila na berlinskom “Fashion Weeku”.

Kćerka Stephanie Seymour (53) i Petera Branta (74) na Instagramu objavljuje fotografije iz privatnog života. Ali, ona još ne ide stopama svoje mame kao model. Ona još uvijek studira i nerado se pojavljuje u javnosti.

Kćerka Cindy Crawford (55) i Rande Gerbera (59) imala je svoj prvi posao modela za “Versace” kada je imala deset godina, imala je i premijeru u filmu “Sisters Cities”, “Sestrinski gradovi”, kada je imala 15 godina, a fotografisao ju je Karl Lagerfeld († 85), kada je imala 17 godina.

Kćerka Christy Turlington (52) i Edwarda Burnsa (53) voli da se pojavljuje na društvenim mrežama, gdje ima 113.000 obožavalaca. Posvećena je majčinoj fondaciji „Every Mother Counts“, „Svaka majka se računa“, organizaciji za medicinsku njegu majki.

U svakom slučaju, imaju putokaz, a na njima je da nađu svoj put.

(bild)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)