Na odmoru preko praznika

Rhea Durham (43), supruga Marka Wahlberga (50), cvrkutala je u kupaćem kostimu, a Mark je pokazao svoje dobro istrenirano tijelo, tokom boravka na plaži na Barbadosu.

Rhea je upijala zimsko sunce u šik crnom kupaćem kostimu sa tankim naramenicama i visokom izrezom, dok se Mark odlučio za plavi kupaći šorc.

Novu godinu su dočekali na Karibima u hotelu Sandy Lane sa svoje četvoro djece Ellom, 18, Michaelom, 15, Brendanom, 13, i Grace, 11.

Mark je pokazao svoju zategnutu tjelesnu građu dok je šetao obalom, a Rhea je držala sunce podalje od očiju, noseći elegantne crne sunčane naočale.

U intervjuu iz 2018. godine Mark je rekao: „Mnogo dugujem svojoj ženi. Ona mi je pomogla da postanem čovjek kakav jesam i stvorila lijep život za mene i našu djecu.Takođe sam znao da me voli takvog kakav jesam i da je neko kome mogu vjerovati. Dok je nisam upoznao, nisam bio spreman da imam porodicu”, rekao je za The Sun.

Luksuzni odmor je izgledao podjednako zabavno i opuštajuće i nakon dočeka Nove godine, produžili ga za još nekoliko dana.

(daily)

Lj. G.

(NovaSloboda)