Sa najbolje strane

Sanjivo stoji kraj mora, tamna duga kosa joj miluje ramena, a žarko arapsko sunce miluje kožu. Nicole Scherzinger (43), front pjevačica grupe “Pussycat Dolls” (“Don’t Cha”), pokazala je svoju najbolju stranu!

Scherzinger je podijelila seksi snimke sa svog nedavnog putovanja u Ujedinjene Arapske Emirate, sa svojih pet miliona pratilaca na Instagramu. “Duhom sam još uvijek tamo, a fizički kod kuće, upravo čistim svoju pekaru”, komentarisala je Nicole svoje slike sa dozom humora.

Bivša ragbi zvijezda Thom Evans (36) također je potpuno oduševljen ovom “čistačicom”. Škot je sa TV zvezdom zajedno, uključujući i članstvo u žiriju za “The X Factor: Celebrity”, već skoro dvije godine. Bio je potpuno van sebe kada je počao vezu sa pjevačicom.

“Dobio sam džekpot”, slavio je u britanskim medijima. Ko mu još može to zamjeriti?

Nedavno je Scherzinger doživjela veliki neuspjeh. Zbog pandemije korone, “Pussycat Dolls” su morals odložiti svoju planiranu reunion turneju.

„Uložila sam puno vremena, kreativne energije i novca da vratim ovaj projekat u život“, rekla je Scherzinger. Otkazivanje turneje ju je nevjerovatno rastužilo. Za to se ona svojim pratiocima odužuje s nekoliko vrućih snimaka…

(express)

Lj.G.

(NovaSloboda.ba)