Iz ringa na naslovnicu

Scarlett Bordeaux (30) trenutno izluđuje svijet wrestlinga. U novembru je WWE, na opšte iznenađenje, izbacio ovu popularnu hrvačicu. Prevruća? Kada pogledate fotografije u prilogu – odgovor može biti samo: da!

Mnogo toga se dogodilo od kako je otišla. Otvoreno je govorila o svom puknutom implantatu u grudima, zbog čega je WWE prekinuo ugovor. Nakon toga, ona je otvorila sopstvenu stranicu Only Fans Site, Samo obožavaoci. Stranica je bilo toliko uspješna, da je funkcija vijesti morala biti deaktivirana. Previše obožavalaca, previše pitanja.

Sada, po prvi put u svojoj karijeri, Scarlett blista s naslovnice sjajnog časopisa. Za kanadski časopis “Fitness Gurls” ona je seksipilnija nego ikada u životu. Usput otkriva kako se uopšte počela baviti hrvanjem.

„Svoj prvi meč sam uživo vidjela 2009. godine i od tog dana sam poželjela da budem hrvačica. Nikad nisam bila tip koji bi volio sjediti u publici. Najviše me privuklo to što fanove dovedeš na emotivno putovanje i pokažeš im priču” , izjavila je Scarlett.

Ali, Scarlett Bordeaux nije samo sjajna hrvačica. Takođe, zna da pjeva, i to zaista dobro. Ipak, ovo će joj vjerovatno ostati samo hobi.

„Kada sam studirala muzičko pozorište, borila sam se sa vokalima. To me je natjeralo da se više fokusiram na hrvanje. Uvijek ću voljeti da pjevam, ali hrvanje i manekenstvo će ostati moj glavni prioritet”, kaže ona.

Još nije jasno gdje će fanovi ubuduće gledati Scarlett Bordeaux u ringu. Za nju, baš kao i za njenog dečka Karrios Krossa WWE je ta sada završeno poglavlje. Možda će se oboje pojaviti zajedno za All Elite Wrestling, čime bi utihnuli glasine.

(gurls)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)