Mostar domaćin edukativnog događaja “Žena ženi”

“Žena ženi” naziv je edukativnog događaja za žene koji će se 3. marta održati u hotelu Mostar a na kome će biti riječi o ženskom zdravlju, ishrani, fizičkoj aktivnosti, kao i potrebi za njegovanjem.

Iza jedinstvenog koncepta ovog jednodnevnog druženja, koje će okupiti žene svih generacija oko brojnih važnih, ženskih tema o kojima se često nedovoljno govori stoji Marijana Zubac, nutricionistica i direktorica Nutricentra Mostar, naveli su organizatori.

Od važnosti preventivnih pregleda za žensko zdravlje, edukaciji o pravilnoj prehrani i važnosti fizičke aktivnosti, pa sve do brige o vanjskoj ljepoti i potrebi za njegovanjem, učesnice i gošće događaja “Žena ženi” imaće priliku na jednom mjestu čuti brojne zanimljive savjete.

“Želimo druženjem, razmjenom iskustava, savjetima i kratkim besplatnim konsultacijama omogućiti svim zainteresovanim ženama da posvete vrijeme i važnost sebi, svom zdravlju koje je naše najdragocjenije bogatstvo, tijelu koje je jedino mjesto koje nećemo cijeli život napustiti, kao i koži koja je naš najveći organ”, naglašava Marijana Zubac, nutricionistica iz Mostara, koja dugi niz godina radi s ljudima i pomaže im u unaprjeđenju kvaliteta života.

Organizatorice pozivaju sve zainteresovane da se pridruže ovom događaju (ulaz je slobodan), te ujedno mole posjetiteljice da poštuju sve covid protokole.

(Fena)