U Mostaru otvorena benzinska pumpa Hercegovinapromet OIL

Na lokaciji Bišće polje u Mostaru je otvorena benzinska pumpa firme Hercegovinapromet Oil.

Ovaj objekat izgrađen je po najsavremenjijim europskim standardima, te nudi širok izbor nafte, naftnih derivata i ostalih sadržaja u sklopu Sweet&Snack bara Nature i marketa koji je opremljen robom široke potrošnje.

U svojoj ponudi, izdvajaju Diesel, Diesel Plus, BMB 98, BMB 95, LPG i AD Blue, te razne svjetske brendove ulja, maziva, aditiva i ostalog. Posebno preporučuju Diesel Plus premium gorivo obogaćeno aditivima najnovije generacije, koja svakom vozilu donose vrhunske performance smanjenjem potrošnje goriva do 4 posto, veću snagu, te smanjuje izduvne i štetne gasove.

Uprkos pandemiji, ova firma konstantno nastavlja sa širenjem i rastom, pa je ovim otvorenjem u Mostaru obezbijeđeno 12 novih radnih mjesta. Za svoje posjetioce Hercegovinapromet Oil je pripremio i razne pogodnosti, pa je prvih 100 kupaca nagradio sa besplatnim točenjem goriva u iznosu od 20,00 KM, a putem Facebook nagradne igre nagradili su 5 dobitnika sa točenjem goriva u iznosu od 50 KM.

Iz menadžmenta ističu da im je cilj u samoj realizaciji bio napraviti lijep, jedinstven i vizualno poseban objekat kao standard za sve naredne koje imaju u planu. Ono na čemu žele bazirati svoj rad jeste na koncepciji visoke kvalitete goriva i ostalih uslužnih djelatnosti.

Radno vrijeme benzinske pumpe je 00/24 sata.

(NovaSloboda.ba)