Pogled preko krajolika

Jedna planina ljepša od druge, zadivljujuće obline ispred velikih vrhova.

Instagram zvijezda Demi Rose (26) jednostavno zna kako savršeno iscenirati svoje tijelo: po mogućnosti u skladu s prirodom.

Dok je bila na odmoru na karipskom ostrvu Sveta Lucija, smjestila je svoje mjere iz snova (94-61-103) gotovo slikovito između ostrvskih planina. I to, kao od majke rođena: potpuno gola, “odjevena” samo sa prevelikim šeširom.

Slika kao da ju je Picasso sam nacrtao…

“Šaljem vam razglednicu”, napisala je uz seksi fotografiju.

Ona bi definitivno, najradije završila na frižideru u XXL formatu za njenih skoro 20 miliona pratilaca. Snimak je već dobio preko pola miliona lajkova. “Tijelo ti je savršeno, obožavam tvoje obline”, komentariše jedan obožavalac. Drugi korisnik piše: “Odlična fotografija”, bilo je i brojnih emoija vatre i oka srca.

Odmara li se ova 1,57 metara visoka influenserka cijeli dan u svom luksuznom hotelu? Ne.

Jer, ako pogledate njene druge objave, brzo postaje jasno: iza jedne takve slike stoji mnogo posla. Fotograf, ili njeni prijatelji, uvijek prate Demi na njenim putovanjima i čine da njeno besprijekorno tijelo izgleda još bolje. Rođena u Britaniji, preselila se iz Londona na Ibizu prošle godine. A obožavaoce uglavnom raduje vrućim snimcima sa odmora.

Na kraju krajeva, ona time zarađuje milione.

Prema “Bio Overviewu”, njeno bogatstvo sada iznosi četiri miliona američkih dolara.

(express)

Lj.G.

(NovaSloboda.ba)