Prodavačica nekretnina

Christine Quinn je zacvrkutala u LBD (Little Black Dress), kratkoj crnoj haljini, bez naramenica, dok je šetala obalom Miamija. Uz to je najavila da će ubuduće prodavati luksuzne rezidencije u državi Sunshine. Ona tako svoju ekspertizu za nekretnine prenosi u Sunshine State!

Zvijezda Selling Sunset primijećena je kako šeta duž slikovite rive u Miamiju, Florida, a izgledala je ultra šik u LBD-u bez naramenica i visokim potpeticama.

Quinn je na Instagramu objavila da je unajmljena da proda Bentley Residences, masivnu zgradu koja je visoka 749 stopa (228 metara) i ima više od 60 spratova, koja ima više od 200 luksuznih stanova. Quinn je uz to cvrkutala u ružičastoj mini haljini koja prijanja uz njene obline, u seriji snimaka koje je objavila na svojoj Instagram stranici.

“Ona sada prodaje Majami”, napisala je u potpisu, upućujući na to da je baš ona unajmljena da prodaje luksuzne Bentley Residences u Majamiju.

Prodavačica nekretnina uparila je njen blistavi ružičasti broj sa elegantnom torbicom, a njene plave pramenove je stilizirala u istom ravnom i elegantnom stilu. U jednom trenutku je kleknula radi nekoliko fotografija, zabacivši glavu u stranu, na jedan veoma razigran način.

(express)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)