Prava zmija

Prije nedelju dana ova poruka je pokopala poslednje nade obožavalaca u ljubavni povratak: Mats (33) i Keti Humels (34) podnijeli su zahtjev za razvod. A to je bilo prije nekog vremena. Voditeljka i BVB fudbaler nisu zvanično komentarisali ovaj korak.

Sada je Cathy postavila svježu fotografiju bez tekstila i komentarisala kao i obično: zagonetno. Gola Cathy lascivno gleda u kameru i nema na sebi ništa više od prelijepog nakita – i jednu zmiju! Pravi reptil vijuga joj se oko vrata i grudi.

„Pronašla sam zmiju… Ne pogrešnu zmiju. Pravu”, stoji u opisu seksi slike.

Prilično bremenita smislom, nasuprot njenih 689.000 pratilaca. Laž, varanje, izdaja – to su prve asocijacije na „pogrešnu zmiju“.

„Volim tvoje dvosmislene izjave“, samodopadno komentariše jedan pratilac na instagramu.

A i drugi se pitaju: aludira li ona na svog bivšeg, njegove flertove ili nekog drugog svojom objavom? To će vjerovatno ostati njena tajna. Ona ionako ne može da gleda u karte sa svojih Instagram postova.

Jedno je jasno: Mats i Cathy su podnijeli zahtjev za razvod, fudbaler uživa u samačkom životu, a TV voditeljku tu i tamo zabavljaju naslovi u medijima.

Dok mnogi pratioci slave njenu fotografiju sa gmizavcem sa zagonetnom porukom, ispod druge slike zmije ima i nekih kritika, jer je veganka Cathy stavila reptila oko vrata kao ukras. Na kritičke komentare, ona ne odgovara.

I još jednom, nekad davno par iz snova. Ljubavni balon Cathy i Matsa Humelsa (slika je iz 2017.) pukao je prošle godine.

(express)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)