Našle se…

Ovim vrućim snimcima, njih dvije izluđuju svoje obožavaoce: glumica Megan Fox (36) i njena drugarica Kourtney Kardashian (43) pokazuju se oskudno odjevene i vruće na Instagramu – pa čak i u  toaletu.

Šta bi obožavoce ove dvije dame trebalo učiniti još sretnijim od ovih seksi snimaka?  Možda prilozi na internet platformi OnlyFans! Megan je to ispod ovih fotografija pitala svoje fanove: „Da otvorimo nalog na OnlyFans?“ Njihov odgovor bi trebao biti jasan i zapravo Megan i Kourtney očigledno planiraju golu ofanzivu. Na OnlyFans-u fanovi mogu vidjeti privatni sadržaj i fotografije svojih zvijezda, ali za novac.

Nije da Megan i Kourtney trebaju novac, ali imaju mnogo toga za ponuditi. Ako se izvalite polugoli u toaletu, a onda i direktno u donjem rublju Kourtneyine sestre Kim Kardashian (41). Tako će dobiti reklamu za svoju etiketu donjeg rublja SKIMS…

Jedan griješni profil na OnlyFans, ali Megan i Kourtney bi prethodno o tome morale da razgovaraju sa svoja dva muža: Meganinim vjerenikom Machine Gunom Kellyjem (32) i Kourtneyinim mužem Travisom Barkerom (46).

U maju ove godine Kourtney i Travis proslavili su svoje mega vjenčanje u Italiji. Tadašnji gosti u živopisnom Portofinu: djevojka Megan i njen vjerenik. A prsate drugarice uskoro bi se mogle ponovo sresti na OnlyFans…

(eyoress)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)