Kad se meč odloži

Stvari ne idu baš najbolje za ljubitelje sportiskinje Paige VanZant…

Međutim, kad vidite puno gole kože, teško da ćete se začuditi tome. Zvjezda borilačkih vještina Paige VanZant (28) trebalo je da se takmiči po treći put na BKFC, u boksu bez bokserskih rukavica.

Dva puta je izlazila iz ringa kao poražena, a sada je trebalo da bude bolje iz trećeg pokušaja.

Loša sreća! Nekoliko dana prije borbe, meč je odložen – i to na neodređeno vrijeme. Prema Paige, liga ju je isključila iz takmičenja.

Nakon tog saznanja, ona je napisala: “Luta sam i srce mi je slomljeno.”

Gorko razočarenje za Amerikanku, koja je željela kroz sport ponovo doći na naslovne stranice. U proteklih nekoliko mjeseci, na naslovnicama je bila samo kroz jednu temu: seks!

Na vlastitoj stranici oko odjave, fanovi dobijaju obilje golih činjenica. Čak je objavljen i njen seksi video. Desetine fotografija i porno snimaka već je procurilo na relevantne forume. Paige sada pokušava da se odbrani od internet hakera – ali nove fotografije stalno iskaču.

Paige se ne suzdržava ni na Instagramu. Njen novi foto-shooting je za moto imalo tenis – naravno da su tamo letjele gaćice od  Paige.

Još uvijek nije jasno kako će se stvari sa sportom dalje razvijati. Jer, pored boksa, ona ima i drugog aduta u rukama: hrvanje! Ali, nakon prestanka njenog ugovora sa All Elite Wrestling (AEW) još se ništa ne dešava.

Međutim, jedno je jasno: Paige VanZant više nećemo gledati u UFC, gdje je počela njena svjetska karijera. Ali, nikada nije uspjela da se izbori za put prema vrhu. Posljednju borbu 2020. godine izgubila je od Amande Ribas. Uz UFC rekord od 5 pobjeda i 4 poraza, budućnost u tom sportu čini se malo vjerovatnom.

(daily)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)